Fond mikroprojektů ČR - Polsko

22.12.2015 Tisknout

VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ MIKROPROJEKTŮ DO FONDU MIKROPROJEKTŮ  INTERREG V- A

ČESKÁ REPUBLIKA - POLSKO 2014 -2020

Euroregion Nisa, regionální sdružení se sídlem v Liberci, vypisuje Výzvu pro předkládání Žádostí do Fondu mikroprojektů programu přeshraniční spolupráce INTERREG V- A Česká republika – Polsko pro období 2014 -2020.

 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ  !

 Euroregion Nisa se rozhodl  zveřejnit Výzvu již nyní, a to i přesto, že na straně garanta Programu ( MMR ČR ) došlo ke zpoždění vývoje elektronického systému, jehož součástí je i povinná elektronická žádost, a to z důvodu, aby se nadále neoddaloval proces zahájení a  realizace prvních mikroprojektů. 

Sekretariát Fondu mikroprojektů při Euroregionu Nisa v Liberci je plně připraven konzultovat projektové záměry žadatelů .

S předstihem připravené záměry bude možné po zprovoznění elektronického systému rychle převést do podoby elektronické žádosti a v co nejkratší době je zaregistrovat.

Ukončení příjmu prvních žádostí předpokládáme  23. 2. 2016  s tím, že o žádostech rozhodne Euroregionální řídící výbor 12. 4. 2014.

 EUROREGION NISA ŽÁDÁ ZÁJEMCE O DOTACI Z FM, ABY SLEDOVALI TYTO WEBOVÉ STRÁNKY, SEKCI FM CZ - POLSKO, KDE BUDOU ZVEŘEJŃOVÁNY AKTUÁLNÍ INFORMACE O STAVU ELEKTRONICKÉHO SYSTÉMU, TERMÍNY A POTŘEBNÉ DOKUMENTY, A KDE JSOU JIŽ NYNÍ UVEDENY DETAILY VÝZVY.

 

Zpět na seznam zpráv