Orientace - stručný a praktický přehled o Euroregionu Nisa

14.02.2013 Tisknout

Euroregion Nisa přichází s novým propagačním letákem v praktickém formátu a sympatickém designu. Skládačka s výstižným názvem„Orientace - stručný a praktický přehled o Euroregionu Nisa" je výstupem projektu „Informační materiál Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa", reg. č. 0662.01/040512/CZ.4/1/03. Klade si za cíl informovat čtenáře o možnostech kulturního či rekreačního vyžití a dalších zajímavostech a možnostech v české, polské a německé části ERN. Celkový náklad 15.000ks byl rozdělen do 3 jazykových mutací po 5000ks, aby všichni obyvatelé a návštěvníci Euroregionu získali přehled o atraktivitách daného území ve svém jazyce.


Informace v textové části jsou přehledně řazeny do tematických kapitol, jako jsou muzea a historie, sportovní vyžití, ubytování, služby, doprava a další. Čtenář je také seznámen s formalitami a užitečnými informacemi o dovozových kvótách či maximální povolené rychlosti v jednotlivých zemích ERN. Návštěvník euroregionu si tak rychle udělá obrázek o tom, jak zde trávit volný čas, a zároveň bude upozorněn na specifika v jednotlivých zemích Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa. Pro více informací leták odkazuje na konkrétní linky, které zájemci podají podrobnější informace o daném tématu.


Leták má rozkládací formu v rozsahu 8 stran A4. Textová část je doplněna přehlednou mapou české, německé a polské části Euroregionu Nisa a fotografiemi zajímavých míst z různých koutů dané oblasti. Propagační materiál je všem zájemcům k dispozici na ERN v Liberci do rozebrání zásob. Všechny jazykové mutace jsou také ke stažení pod tímto článkem.


Projekt „Informační materiál Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa", reg. č. 0662.01/040512/CZ.4/1/03 vznikl v partnerství českého Euroregionu Nisa a německého Euroregionu Neisse a byl podpořen z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj - Fond malých projektů Cíl3 2007-2013 částkou kolem 250tis Kč.

- - -

ern-pruvodce-cz.pdf   ern-pruvodce-de.pdf   ern-pruvodce-pl.pdf

Zpět na seznam zpráv