Výzva k podání nabídky

21.02.2011 Tisknout

Název veřejné zakázky: Dodávka náslěnné mapy Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa"
Způsob zadání: veřejná zakázka malého rozsahu
Termín pro podání nabídek: 03.03.2011 do 13:00 hod.
Místo podání nabídek: Euroregion Nisa, 1. máje 858/26, 460 07 Liberec III
Zadávací dokumentace k vyzvednutí u níže uvedené kontaktní osoby
Kontaktní osoba: Ing. Jaroslav Zámečník CSc.
Telefon: +420 724 030 306
E-mail: j.zamecnik@ern.cz

 

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY
pro veřejnou zakázku malého rozsahu, nespadající pod aplikaci zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - v souladu s § 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění a v souladu s Příručkou pro příjemce dotace OPPS ČR-Polsko 2007-2013

Název veřejné zakázky:
„Dodávka nástěnné mapy Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa"

a) Identifikační údaje zadavatele:
Euroregion Nisa, třída 1.máje 858/26, 460 01 Liberec III
IČ 00832227
DIČ CZ00832227
Statutární orgán: Petr Skokan, předseda Euroregionu Nisa
Kontaktní osoby: Ing. Jaroslav Zámečník, e-mail: j.zamecnik@ern.cz
Tel: 485340991

b) Předmět veřejné zakázky
Předmětem veřejné zakázky výroba 700 kusů nástěnné mapy území Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa v měřítku 1:135 000. Mapa bude o rozměrech 1350 mm(šířka) a 1050 mm (výška) včetně okrajů. Mapa bude opatřena na horním i spodním okraji lištou s očkem pro pověšení na zeď. Mapa bude vyrobena potiskem na voděodolnou fólii a opatřena bezbarvou laminací zajišťující ochranu proti UV záření a odolnost proti mechanickému otěru. Mapy budou dodány zalištované a zabalené v igelitové roli.
Kartografické zpracování mapového díla: mapové zpracování bude v rozlišení automapy v měřítku 1:200 000, mapové dílo bude aktualizované k roku 2010, bude zahrnovat zakreslení vnější hranice území Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa. Mapa bude opatřena legendou, v horním okraji názvem a v dolní okraji povinnou publicitou programu Cíl 3/Cel 3.
Před výrobou 700 kusů map bude vyroben 1 vzorový kus mapy ke korektuře a k odsouhlasení správnosti provedení publicity.

c) Předpokládáná hodnota zakázky
Předpokládaná hodnota zakázka činí celkem 600.000,- Kč bez DPH.

Zakázka bude spolufinancována ze zdrojů Evropské unie (z Evropského fondu pro regionální rozvoj) v rámci Programu Cíl 3 / Cel 3.

d) Podmínky plnění veřejné zakázky
- poklady pro zpracování nabídky obsahuje zadávací dokumentace (v příloze k výzvě)
- termín zahájení: 7.3.2011; termín dokončení: 30.4.2011
- dodatečné informace lze vyžádat písemně a musí být doručeny zadavateli nejpozději dva dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek

e) Lhůta pro podání nabídky
Datum a hodina pro předložení nabídek: 3.3.2011, do 13 hodin

f) Místo pro podání nabídky
Adresa pro zasílání nabídek: Euroregion Nisa, třída 1.máje 858/26, 460 01 Liberec III

g) Způsob podání nabídek
 osobní doručení
 prostřednictvím provozovatele poštovních služeb

Za čas podání nabídky odpovídá uchazeč. Zadavatel neodpovídá za zdržení zaviněné držitelem poštovní licence či jiným přepravcem nabídky. Za čas podání nabídky se považuje její fyzické převzetí oprávněnou osobou.

Uchazeč doručí svou nabídku v řádně uzavřené obálce nebo obalu (doporučeně poštou nebo osobním podáním) s označením „Neotvírat - Dodávka nástěnné mapy Euroregionu Neisse-Nisa-Nysa" a s názvem a adresou firmy uchazeče. Nabídka bude zhotovena v českém jazyce a podána v jednom vyhotovení - originále. Nabídka bude kvalitním způsobem vytištěna tak, aby byla dobře čitelná, a nebude obsahovat opravy a přepisy, které by zadavatele mohly uvést v omyl. Nabídka bude svázána a zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy.
Písemná forma: Požadavek písemné formy je zachován i v případě potvrzené datové zprávy (zejména potvrzený e-mail) nebo datové zprávy opatřené elektronickým podpisem
ve smyslu zákona č. 227/2000 Sb., o elektronickém podpisu v platném znění.
Na obálce musí být adresa, na níž je možno nabídku vrátit. Doručené nabídky budou evidovány a bude jim přiděleno pořadové číslo.

h) Požadavky na kvalifikaci
Uchazeč je povinen prokázat splnění základních, profesních a technických kvalifikačních předpokladů. Jednotlivé požadavky jsou rozepsány v ZD.

i) Kritéria hodnocení nabídky
Veřejná zakázka bude zadána na základě základního hodnotícího kritéria - nejnižší nabídkové ceny.

j) Zadávací lhůta
Zadávací lhůtou je lhůta, po kterou jsou dodavatelé svými nabídkami vázáni. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky. Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu v délce 90 dnů.

l) Práva zadavatele
Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení, a to i bez uvedení důvodu. O zrušení je zadavatel povinen písemně informovat všechny oslovené dodavatele, přičemž není povinen sdělovat důvod zrušení zadávacího řízení.
Zadavatel si vyhrazuje právo ponechat si obdržené nabídky.
Zadavatel nebude dodavatelům hradit žádné náklady spojené s účastí v zadávacím řízení.
V souladu s ustanovením § 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě bude dodavatel vybraný na základě tohoto výběrového řízení osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

V Liberci, 21.2.2011


Ing. Jaroslav Zámečník
Jednatel Euroregionu Nisa

 

Zpět na seznam zpráv